Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Eli, Twilight saagan on kirjoittanut Stephenie Meyer. kaikki alkoi unesta joka oli Edwardin ja Bellan niitty kohtaus. Hän heräsi 2. heinäkuuta 2003 nähtyään tuon kohtauksen. Tarina kävi kiinnostamaan häntä ja hän kirjoitti sen ylös.

Ýksinkertaisesti Houkutuksen juoni on hyvin helppo. kaksi täysin erilaista maailmaa kohtaa ja rakastuu uhmaten vaaroja.

 

Houkutus: 17- vuotias Bella (Isabella) muutta äitinsä luota kotoaan Phoenixixta isänsä luo Forksiin. Bella valmistautuu tylsään elämän käänteeseen kunnes tapaa merkillisen pojan Edwardin joka on yliluonnollisen nopea, vahva ja komea.

Pian Edward pelastaa Bellan varmalta kuolemalta: Tylerin auto meinaa ajaa Bellan päälle, mutta Edward estää tapahtuman: aluksi hän oli parkkipaikan toisella puolella, pian Bellan ja auton välissä kuolematta itse.

Merkilliset tapahtumat käyvät mietityttämään Bellaa. Pian hän tapaa La Pushissa Jacob Blackin joka kertoo 'viattoman' kauhutarinan jonka mukaan Cullenit ovat 'kylmäihosia', eli vampyyrejä. Pian Bella saa tietää totuuden Edwardilta. Hän oikesti on vampyyri.

Bella ja Edward rakastuu, Bella tapaa Edwardin perheen... Pian pesis ottelussa paikalle saapuu James, Viktoria ja Laurent. He saavat tietää, että Bella on ihminen ja James päättää tappaa Bellan.

Bella selviää - juuri ja juuri. Hän kertoo Edwardille haluavansa olla itsekkin vampyyri. Edward ei suostu joten toistaisekis Bella jää ihmiseksi.

Twilight-twilight-series-36408_334_500.jpg

 

 

©2019 Twilight - new moon - suntuubi.com